Dit is een openbaar Forum resource  openbaarRSS

Onderwerp

  frwi .
  Inloggen met skynet webmail.
  Onderwerp geplaatst 28 december 2011 door frwi .Intense User, laatst bewerkt: 10 februari 2012 
  11370 weergaven, 12 Opmerkingen
  Titel:
  Inloggen met skynet webmail.
  Content:

   Heeft iemand dit al gedaan.

  Op deze pagina https://webmail.skynet.be/page.html?partner=p2002&pagelang=nl

  Zo ja. Moet ik mij dan registeren. Of het zelfde als bij mij e services.

  Bedankt

  Groet Frwi

  reactie

   

  • Ricy

    gewoon gebruikersnaam(fx123456) en passwoord van je skynet e-mail gebruiken (als je al een skynet mailbox hebt ) anders eerst een aanmaken dan is ipv fx123456@skynet.be ->  gegevennaam@skynet.be (die je aangemaakt hebt)

  • frwi .

    Okee bedankt. Ik gebruikte de naam van een mailbox. Ga het eens mee proberen super bedankt Ricy

   Groet frwi

  • frwi .

    Bedankt het is gelukt. Nu hopen dat dit op de tab werkt

   Groet Frwi

  • louislagae

   11.9.2012  Sedert een week werkt webmailskynet niet naar behoren. Dat kost mij.  Belgacom vergewaardigt zich geenszins om daarbij transparant te zijn.  Ik kreeg (na klacht) een antwoord van EVA ( de misleiding van de eeuw) : "we zijn ermee bezig".  Zielig, toch.   Dat zegt veel, heel veel over de leiding van Belgacom.  Oude politieke cultuur.  Ik geef Belgacom nog een vijftal jaren.

    

   Ir. Louis Lagae.

  • sinjoor76

   Via de E-services werkt het nochtans wél.

  • Elsa

   Ja bij mij ook maar blijkbaar niet bij iedereen naar het schijnt !!!

  • bk259554

   Ik ontvang al jaren geen enkele email meer op skynet webmail.  Er zijn geen omleidingen ingeschakeld.  Ik log in met mijn account maar mijn inbox blijft een lege doos!  Hoe kan ik daar eindelijk mijn berichten wèl ontvangen?? Emailadres en paswoord zijn nooit veranderd!  Is dat een betalende dienst geworden of gewoon een doodlopende link op de website??

   Dank u zeer!

  • bk259554

   Bij deze verwijs ik nogmaals naar mijn vorige vraag van 11 maart 2013.  Hoe stel je nu eigenlijk je skynet webmail in voor windows 8 (dus niet 8.1) voor het ontvangen en verzenden van mail?  Ik heb al 1000 testberichten naar mezelf gestuurd vanuit Hotmail naar skynet en omgekeerd.  Ik ontvang die berichten wel, maar ze verdwijnen blijkbaar van de server als ik ze gelezen heb.  Hoe kom ik uit dit wespennest van instellingen a.u.b.?  Mijn laptop naar een belgacom center sleuren en wachten op openbaar vervoer in deze vakantietijd?  Please tell me more!

  • Elsa

    In je mail client instellen (aanvinken) dat een kopie op de server moet blijven staan 

   bv voor outlook:

   E-mailberichten op de e-mailserver laten staan

   Wanneer u e-mailberichten van een POP3 (POP3: een algemeen gebruikt protocol voor het ophalen van e-mailberichten van een e-mailserver op internet.)-e-mailaccount ophaalt, worden de berichten standaard van de e-mailserver verwijderd nadat u deze naar de computer hebt gedownload. Voor veel mensen is dit een prima oplossing.

   Als u uw e-mail op meerdere computers wilt bekijken, moet u Outlook echter zo configureren dat de berichten op de e-mailserver niet worden verwijderd. Dit scenario is vooral van toepassing op mensen die van op hun werk willen kijken of ze berichten hebben ontvangen op hun privé-account bij een internetprovider (ISP) (internetprovider: een bedrijf dat toegang biedt tot internet via voorzieningen als e-mail, chatruimtes of gebruik van het World Wide Web. Sommige internetproviders zijn multinationale ondernemingen die toegang bieden via een groot aantal locaties, terwijl andere alleen in een specifieke regio actief zijn.) en deze alleen willen bewaren op hun computer thuis.

   Wanneer u de berichten op de e-mailserver laat staan, kunt u uit diverse opties kiezen om de berichten te verwijderen. Welke u kiest, is afhankelijk van diverse factoren die bepalen hoe u met e-mail werkt: hoe lang wilt u bijvoorbeeld dat de berichten toegankelijk zijn vanaf meerdere computers en gelden er opslaglimieten voor de e-mail die op de e-mailserver wordt opgeslagen? Als u de opslaglimiet overschrijdt, kan het gebeuren dat u geen nieuwe berichten kunt ontvangen of extra moet betalen. Doorgaans kunt u het beste voor één computer de standaardwaarde gebruiken waarbij de e-mailberichten niet op de e-mailserver worden bewaard. Wanneer u op deze computer uw e-mailberichten ophaalt, worden ze gedownload en verwijderd van de e-mailserver. Als u dit niet doet, kunt u in Outlook opgeven hoe lang u de e-mailberichten op de server wilt laten staan.

   1. Klik op E-mailaccounts in het menu Extra.
   2. Klik op Bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen en klik vervolgens op Volgende.
   3. Selecteer uw ISP-account en klik vervolgens op Wijzigen.
   4. Klik op Meer instellingen.
   5. Klik op het tabblad Geavanceerd en schakel onder Bezorging het selectievakje Een kopie van berichten op de server achterlaten in.

   Dialoogvenster Instellingen voor Internet-e-mail

   1. Selecteer een van de volgende opties:
    • Van server verwijderen na x dagen     De e-mailberichten worden naar uw computer gedownload, maar blijven op de e-mailserver aanwezig gedurende het aantal aangegeven dagen. Deze instelling wordt over het algemeen gebruikt door mensen die hun berichten op het werk willen lezen, maar deze op de computer thuis willen downloaden en archiveren. Het is raadzaam voor het aantal dagen de minimumwaarde te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Hoe langer u e-mailberichten namelijk op de e-mailserver laat, des te groter het risico wordt dat u de maximale grootte van uw postvak overschrijdt.
    • Van server verwijderen na verwijderen uit Verwijderde items     De e-mailberichten worden naar de computer gedownload, maar blijven ook aanwezig op de e-mailserver totdat u de e-mailberichten in Outlook verwijdert en de map Verwijderde items leegmaakt. Wanneer u een bericht verwijdert, wordt het niet meteen van de e-mailserver verwijderd.

   Als u geen van beide aankruisvakjes inschakelt, blijven berichten dus voor onbepaalde tijd op de server staan. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat u de maximumgrootte van uw postvak overschrijdt, tenzij u verbinding met de e-mailserver maakt vanaf een andere computer waarop Outlook zo is geconfigureerd dat berichten van de e-mailserver worden verwijderd.

   1. Klik op OK en klik vervolgens op Voltooien.
  • bk259554

   Bedankt voor je reactie Elsa, maar ik gebruik outlook niet.  In windows 8 gebruik ik de app Email, waarin ik niets vind over "Bezorging" zoals hierboven, ofwel gebruik ik belgacom webmail, waarin ik ook niets vind over al of niet bewaren op de server.  De berichten in webmail verdwijnen direct na het lezen. Kan een specialist in een Belgacomcenter die klus voor mij niet klaren?

  • Elsa

    Die app gebruik ik niet op windows 8 maar ik gebruik Windows Live Mail onder Windows8 en daar kan je dat wel instellen dat er een kopie moet op de server blijven

   in een Belgacom center zullen er wel mensen zijn die dit ook kunnen.

  • Elsa

    Ik niet of je dit ergens kunt instellen op de Windows 8 Mail app want die werkt default in IMAP en worden de mails op server bewaard

   als je mail app open staat druk eens op de windows toets samen met de c toets en kies instellingen dan account kiezen en op je skynet account klikken en daar kan je kiezen om oudere berichten te lezen.