Dit is een openbaar Forum resource  openbaarRSS

Onderwerp

  Peter .1161
  Kennismaking
  Onderwerp geplaatst 24 januari 2011 door Peter .1161Newbie, laatst bewerkt: 10 februari 2012 
  1700 weergaven, 3 Opmerkingen
  Titel:
  Kennismaking
  Content:

  Ik stel me even voor:

  Sinds 1997 ben ik Belgacom klant met een telefoonabonnement waarop ik een korting voor invalide heb. Sinds 2005 heb ik internet, aanvankelijk bij Belgacom en na enkele jaren bij euphony omdat dit 5 euro minder was per maand.

  Vandaag lees ik dat Belgacom weer goedkoper is. Maar het is toch moeilijk te vergelijken.

  Ooit ben ik een tijd overgeschakeld voor m'n telefoon naar tele 2 of iets dergelijks om nadien weer bij Belgacom te belanden. Dat heeft me geleerd dat ik niet hou van dergelijke overstapjes. Telenet valt me ook al jaren lastig om me naar hen te lokken.

  Ook ging ik eens in op een reclame van Belgacom voor een pack met digitale TV. Ik kreeg een grote doos thuis die ik uiteindelijk heb teruggebracht omdat ik moedeloos werd van de informatie die je moet verwerken om die dingen te installeren en te gebruiken.

  Mijn ouders hebben digitale TV maar werden aan hun lot overgelaten. Men kwam even vlug aansluiten en wegwezen en trek je plan...

  Daar heb ik geen zin in. Toch wil ik me verbeteren want op die kabel is ook niet ideaal. Telenet heeft gewoon m'n videokanaal afgepakt!

  Ik hoop hier wat bijstand te vinden!

  Groetjes, Peter

  Image:

  reactie

   

  • patrick.d.

   beste, beter in het juiste forum te posten, dan komt er wel hulp, een pakket dat je zelf moet installeren is iets goedkoper, maar de ongemakken van het installeren krijg je er dan bij, soms zijn er akties met gratis installatie, bij moeder alles laten doen door belgacom, redelijk tevreden, volgens mij ben je met een gepast pack van belgacom voor digitale tv,internet en telefoon toch best goed geholpen, moeder heeft er zo eentje voor +/- 52 € per maand, niet echt goedkoop, maar aan minder zal je echt niet veel vinden dat gelijkwaardig is,grt, Patje

  • sinjoor76

   Tja, als je helemaal geen kaas gegeten hebt van technologische snufjes, is zelf installeren alllicht geen goed idee. Handleidingen zijn dan soms weer iets te technisch en niet voldoende vanuit het standpunt van een leek gemaakt; maar dat is een veel voorkomend verschijnsel bv. ook bij wasmachines, tv's enz.

   Maar  voor een hoop problemen is "decoder uittrekken en herstarten" de oplossing, en dat is toch niet zo moeilijk.

  • Peter .1161

   Het juiste forum? Is "Packs" dat dan niet?

   Tot voor ik een pc kocht heb ik altijd m'n plan kunnen trekken met gebruiksaanwijzingen van TV, video- audiotoestellen.