Dit is een openbaar Forum resource  openbaarRSS

Onderwerp

  jurgen .
  decoder staat op P2:02
  Onderwerp geplaatst 20 augustus 2013 door jurgen .Start User 
  131 weergaven, 2 Opmerkingen
  Titel:
  decoder staat op P2:02
  Content:

  toen we vanvond thuiskwamen van ons werk stond onze decoder op P2:02.  Is er bij Belgacom iets gebeurd of zo want wij zijn de ganse dag niet thuisgeweest.  we hebben nu reeds 5 keer opnieuw proberen opstarten; modem opnieuw opgestart en lang genoeg uit het stopcontact gelaten; decoder opnieuw opgestart en deze blijft keer op keer op P2:02 staan. en ja alle nodige lichtjes die moeten branden , branden ook.

   

  reactie

   

  • Elsa

   Als je je modem zijn stekker uit het stopcontact getrokken hebt om te resetten hen je toch zeker 20 seconde gewacht vooraleer terug te steken en gewacht om de decoder dan een factoryreset te laten doen tot je VDSL lichtje continue blijft branden op je modem !

   factoryreset decoder surf naar ► ricky's blog

  • jurgen .

   ja we hadden zeker 20 seconden gewacht vooraleer terug in te steken.  we hebben de factoryreset niet kunnen uitvoeren want onze decoder wil nu helemaal niet meer opstarten.  en het is nog maar een nieuwe van 1,5 week oud.

   kan het zijn dat dit aan de kabel ligt van de decoder naar het stopcontact? Volgens mij is deze kapot want we hebben ook al meer dan 2 weken veel geruis op de tv en alle andere kabels zijn vervangen en het ligt niet aan de tv.