Dit is een openbaar Forum resource  openbaarRSS

Onderwerp

  High-Voltage
  Welke voordelen vervallen bij overschakeling naar een pack?
  Onderwerp geplaatst 11 september 2011 door High-VoltageStart User, laatst bewerkt: 10 februari 2012 
  3019 weergaven, 7 Opmerkingen
  Titel:
  Welke voordelen vervallen bij overschakeling naar een pack?
  Content:

  Hi all,

  We overwegen om Belgacom TV te nemen (hebben reeds telefoon+internet). Volgens de reclame is dit onder de vorm van een pack gratis. Nu heb ik dat een beetje bestudeerd en kom ik tot de volgende vaststellingen

  • Wat gebeurt er met de "Promo Internet Affinity"? Dat is een getrouwheidskorting van 15% op het internet abonnement.
  • Wat gebeurt er met de gratis voordelen (bv B-Photo) die bij het internet abonnement geldig zijn?

  Concreet betekent dat in deze situatie 6.5€ die erbij komt omwille van de vervallen promo plus nog eens iets van 9€ per twee maanden voor de B-Photo optie die niet meer beschikbaar is. Samen maakt dat iets van ruim 11€/maand.

  Kan iemand mij eens toelichten welke van die voordelen juist vervallen en of ik dat op een of andere manier kan compenseren? Volgens mij vervallen ze beide... Indien ze vervallen kan ik beter voor dat geld een satelliet abonnement nemen, dan kom ik voordeliger weg.

   

  Grtz

  H-V

  reactie

   

  • xenne

   beste

   het Promo Internet Affinity voordeel zal je verliezen als je overschakeld naar een pack

   die gratis foto's behoud je gewoon

   mvg

  • sinjoor76

    Als U uw pack uitbreidt met TV Comfort bv. dan krijgt U 18,50€ korting (prijs TV), maar als U al een pack Telephony + Internet had, waarvan de korting 7,95€ was, heb U inderdaad maar 18,50 - 7,95€ = 10,55€ korting extra. TV kost U dus 7,95€ extra...Alle voordelen van uw internet abonnement blijven geldig (B-Photo alleszins, want dat gebruik ik ook) want die hebben niks met het pack te maken, al heb ik nog nooit van Promo Internet Affinity gehoord. Promo's hebben altijd het kenmerk dat ze beperkt zijn in de tijd (eenmalig voor installatie en activering, 6 maanden tot een jaar voor een vermindering op het abonnement). Die 15% zijn vlgs. mij niet contractueel, tenzij anders vermeld in je contract. Dat kan je trouwens lezen op het laatste blad van je factuur. Als je je contract uitbreidt met TV dan start er inderdaad een nieuw contract met een looptijd van een jaar. Dat van die 15% zou je dus eerst eens moeten uitspitten (privébericht aan Eva) vooraleer je een nieuw contract aangaat. Zoals Xenne zegt, zou je dat wel eens kunnen verliezen, en terugschroeven kan dan niet meer.

  • High-Voltage

   Ik heb hier, weliswaar in het Frans, teruggevonden dat die Internet Affinity inderdaad vervalt. Die Internet Affinity promo is blijkbaar geen getrouwheidskorting zoals ik eerst dacht, maar heeft te maken met dat bv de werkgever een deel van het abo betaalt. Volgens mij slaat dat in ons geval terug op een of andere korting in verband met studenten.

   Wanneer de voordelen zoals bv die B-Photo behouden blijven, dan is er verder geen probleem... Ik was van mening dat die pack een totaal ander product was waar bv die B-Photo voordelen niet op gelden.

  • Onze medewerkers

   Beste High-Voltage,

   Het klopt dat bij de omschakeling naar een pakket met gratis Belgacom tv uw affinity-korting vervalt.

   Uw B-photo is een extra gratis service van Belgacom op uw internet en deze blijft gewoon behouden.

    

   Met vriendelijke groeten,

   Eva

  • High-Voltage

   Eva,

   Kan je mij in het kort uitleggen hoe ik via e-services de Belgacom TV aan het abonnement kan toevoegen (en kan genieten van de pack korting)?

    

   Dank bij voorbaat

  • muisje

    beste High-Voltage

   momenteel kan u dit niet via e-service samenvoegen. Eerst dient de affinity voorwaarde/korting verwijderd. Deze stopzetting van gedeeltelijke betaling dient door de betaalheer of hier werkgever te gebeuren door een verzoek tot stopzetting van betaling door werkgever in te dienen. Na deze aanpassing kan u het gekozen pakket aanvragen.

   muisje  

  • High-Voltage

   muisje,

   Ik heb ondertussen het pack besteld via e-services (online kopen). Daarin werd aangegeven dat er reeds een internet abo en een telefoonlijn aanwezig zijn. Dus lijkt me dat het TV gedeelte gewoon wordt toegevoegd. Tenzij ik nu met bepaalde dingen dubbel zit natuurlijk, dat is niet de bedoeling.

   Wat betreft de affinity korting, volgens mij geldt die hier omwille van de studenten (door Belgacom toegekend waarschijnlijk). Kan mij zo direct niet voor de geest halen dat de werkgever een deel betaalt, maar ik kijk het even na.

    

   Groeten

    

   Edit: Affinity korting is toch van de werkgever. Heb contact opgenomen met de klantendienst. Wordt vervolgd...