Dit is een openbaar Forum resource  openbaarRSS

Onderwerp

  San .
  Wachtwoord wifi
  Onderwerp geplaatst 18 december 2012 door San .Newbie 
  459 weergaven, 3 Opmerkingen
  Titel:
  Wachtwoord wifi
  Content:

  Een tijdje geleden is er iemand langsgekomen om ons internet opnieuw in te stellen. het nieuwe paswoord staat nergens opgeschreven. Zo kan ik sinds kort ook niet meer van wifi gebruik maken via mijn nieuwe iphone. Maar nu zijn we van plan om een nieuwe pc te kopen. Hoe kan ik het wifi wachtwoord wifi achterhalen?

   

  Alvast bedankt!

   

  reactie

   

  • sinjoor76

   Inloggen als "administrator" hier http://192.168.1.1/cache/1617531063/index.cgi

   Dan inloggen met je serienummer (staat onderaan op etikette v/d b-box2). Dan advanced options wireless, en daar de passphrase invullen of veranderen, en natuurlijk je wireless enable aanklikken en niet vergeten te bevestigen door op "apply" te klikken..

  • xenne

   als je gewoon het wachtwoord wil achterhalen, inloggen op de webinterface van de modem zoals hierboven beschreven, en daar zal je het paswoord open en bloot zien staan in de rubriek wireless. wat naast Passphrase staat is de "sleutel"

   andere methode is via pc die reeds draadloos verbonden is, het draadloos netwerk selecteren en via eigenschappen naar beveiliging, daar staat het paswoord ook (tekens weergeven aanvinken om het open & bloot te zien)

   mvg

    

    

  • Elsa

   op ricy's blog vind je ook alles in dit verband (en nog veel meer)

   je passphrase van je bbox2 uitlezen en ook om te veranderen als je wilt: hier

   alsook op zijn blog hoe je kunt inloggen als user of als administrator met passwoord dat tegenwoordig onderaan op een sticker staat van je bbox en ook staat daar je default passphrase van je wifibeveiliging van de bbox die je ook zelf kunt veranderen. hier

   groetjes, Elsa